Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Anghinare umplute cu pate

Adaugata pe 7 aprilie, 2014          Fara comentarii

Ingrediente:
4 anghinare,
200 g pate de ficat,
1 foaie de dafin,
piper boabe,
patrunjel verde,
1 lingura de unt.

Mod de preparare:
Se taie capatanile de anghinare in jumatate, pe lungime, si se fierb in apa cu sare, o frunza de dafin si cateva boabe de piper, la foc mic, 20-30 de minute. Se scurg de apa intr-o strecuratoare si se rumenesc in unt.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Aperitive, Carte de bucate

De la: Ionut


Anghinare umplute cu pate








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare