Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
2 ouă
280 g făină
200 g zahăr
150 g ulei
150 g lapte
1/2 linguriţă bicarbonat
4 — 5 bucăţi rahat
1 pahar nuci amestecate cu stafide
coajă de portocale din dulceaţă
unt pentru uns forma
Mod de preparare:
Se freacă ouăle cu zahărul până ce volumul creşte simţitor. Se adaugă treptat uleiul şi laptele, bicarbonatul proaspăt cernut şi făina, iar la sfârşit nuca şi stafidele. Se unge forma cu unt şi se presară făină. Se toarnă o parte din compoziţie, se aşază bucăţile de rahat (după ce au fost făcute mici suluri cu mâna), se toarnă restul de compoziţiie. Se coace circa o oră la foc potrivit.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.