Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Chec cu rahat

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

2 ouă
280 g făină
200 g zahăr
150 g ulei
150 g lapte
1/2 linguriţă bicarbonat
4 — 5 bucăţi rahat
1 pahar nuci amestecate cu stafide
coajă de portocale din dulceaţă
unt pentru uns forma

Mod de preparare:

Se freacă ouăle cu zahărul până ce volumul creşte simţitor. Se adaugă treptat uleiul şi laptele, bicarbonatul proaspăt cernut şi făina, iar la sfârşit nuca şi stafidele. Se unge forma cu unt şi se presară făină. Se toarnă o parte din compoziţie, se aşază bucăţile de rahat (după ce au fost făcute mici suluri cu mâna), se toarnă restul de compoziţiie. Se coace circa o oră la foc potrivit.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , , , , ,

Categorie: Dulciuri, deserturi

De la: Ionut


Chec cu rahat








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare