Adaugata pe 16 noiembrie, 2012 Fara comentarii
Ingrediente:
250 g de cartofi
2-3 rosii
1 castravete
200 g de friptura (sau cabanos)
2 oua fierte tari
1 legatura de ridichi
1 legatura de ceapa verde
marar dupa gust
1-2 catei de usturoi
ulei
zeama de lamaie
sare
piper
patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Cartofii se spala si se pun la fiert. Dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi. Punem pe ei sare, marar taiat marunt si usturoiul pisat.
Castravetele se curata si se taie rondele, ceapa se taie ineluse, ridichile, rosiile si ouale se taie rondele, carnea se taie cubulete si se amesteca toate (si patrunjelul tocat) cu cartofii intr-o salatiera. Se adauga sosul, pregatit din ulei, zeama de lamaie si piper si amestecam usor.
Ingrediente reţetă: cabanos, cartofi, castravete, ceapa verde, marar, oua, patrunjel verde, piper, ridichi, rosii, sare, ulei, usturoi, zeama de lamaie
Categorie: Carte de bucate, Retete romanesti, Salate
De la: elystar
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.